Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Shimano

Shimano alkatrészek versenyképes kerékpározáshoz - Kerékpáros felszerelés a versenyzők számára, akik készen állnak a dobogóra
Shimano kerékpár tartozékok - a kerekektől a fékekig, mindent egyetlen forrásból

1921 óta a japán Shimano cég  a kerékpárok sebességváltóinak szakértője. A hobbitól a hivatásos kerékpárosokig és a lelkes amatőr kerékpárosoktól az alkalmi kerékpárosokig a SHIMANO az egyik vezető szolgáltató ezen a területen. Akár  hegyi kerékpárok, akár trekking kerékpárok: a Shimano széles körű és kifinomult felszerelést kínál minden kerékpár rajongónak: Így bármelyik kerékpárt a legmagasabb teljesítményű kerékpáros alkatrészekkel tudjuk felszerelni.


Shimano - verseny kerékpározás és a hegyi kerékpározás területén

A SHIMANO komplett sebességváltó-csoportokat gyárt a versenyeken használt hegyi kerékpárok és országúti kerékpárok számára. Ezekben a csoportokban a versenyképes kerékpározásban használt egyes alkatrészek teljesen kompatibilisek egymással. Legyen az hátsó váltó, első váltó, hajtómű, csapágy, fék, lánc, kerékagy, lánckerék, pedál.

A Shimano fékek rendkívül biztonságos fogást biztosítanak


A SHIMANO fékeit is a sokoldalúság jellemzi: a fékkaroktól a tényleges fékberendezésig a SHIMANO termékcsalád nagyon változatos, mind a patkófékek, a tárcsafékek területén. Természetesen a fékbetéteket úgy tervezték meg, hogy azok megfeleljenek a megfelelő féknek. Így, mint kerékpáros, mindig támaszkodhat a fékbetétek széles választékára.

A kerékpáralkatrészek területén a japán cég most is rengeteg kiegészítőt kínál a versenyzőnek. A mezektől a cipőkig a kerékpáros nadrágokig a SHIMANO olyan magas minőségű sportruházatot gyárt, amelynek a formatervezése a japán cég sokéves tapasztalatával és a különböző profi sportolók tudományosan értékelt visszajelzéseivel jár. 

Rendezés:
Nézet: