Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Bell

Bell kerékpáros bukósisak: biztonság a kerékpár sportban 

 

A kaliforniai kerékpáros sisakokat gyártó Bell cég kerékpárosoknak kínál értékes védelmet és biztonságot az országúton, az erdőben és a nehéz terepen. Ehhez a Bell hosszú évek tapasztalatát használja, melyet folyamatosan alkalmaz a sisakok előállítása során. Ami az elején egyszemélyes kis autó alkatrészeket gyártó cégként indult az 1950-es években mára az egyik piacvezető vállalkozássá vált a sportszerek területén. Autó- és motorkerékpár versenyzők, valamint profi kerékpárosok, majdnem 50 éve megbíznak a minőségi Bell sisakokban, melyből az első kerékpáros sisak 1975-ben került piacra. A kerékpáros bukósisakok fejlesztése során a cél mindig is az volt, hogy gondoskodjon a kerékpárosok optimális védelméről.

 
Bell kerékpáros sisakok - kicsiknek és nagyoknak 
A Bellnél olyan kerékpáros sisakokat készítenek, melyek tökéletesen illeszkednek, és megfelelő védelmet biztosítanak a kerékpárosok számára. Így a cégnek nagy felelőssége van minden helyzetben, ezért folyamatosan fejleszti termékeit, melyek minden kerékpáros szegmenst kiszolgálnak. Legyen szó mountain bike-ról, BMX-ről vagy országúti kerékpárról. Ezenfelül a Bell verseny sisakokat is készít sprintereknek, amelyeket mindig a biztonság és a technológia jellemez. Off-road, freeride és downhill területen is képviselteti magát a Bell Full Face sisakkal, melyek a kerékpáros teljes arcát védik. A kis bringásokra is gondoltak, ezért speciális fejfedő rendszereket is készítenek, amelyeket tökéletesen a fej formájához lehet igazítani, így a gyerekek igényeire szabható.
 
Bell, fejvédők kerékpárosok számra 
Mindegy, hogy a magán- vagy professzionális szektorról van szó, a Bell a legkorszerűbb műszaki tulajdonságokkal rendelkező kerékpáros sisakokat kínálja. Közel 40 éves tapasztalattal, a Bell minden szakértelmét és tapasztalatát felhasználja a kerékpáros sisakok gyártása során. A szellőző nyílásoknak köszönhetően mindig biztosított a fej megfelelő szellőzése. További előny a sisakok könnyű beállítása, valamint a vonzó design.
Rendezés:
Nézet: